hansdolieslager

afbeeldingLangs deze weg wil ik iedereen het allerbeste toewensen voor het komende jaar. Een jaar dat voor de kunst en de kunstenaars een spannend jaar belooft te worden. Maar we laten ons niet ontmoedigen, BTW-verhoging of niet. Voor 2011 staan weer veel activiteiten op het programma.
Mijn atelier heeft een grondige verbouwing achter de rug met als gevolg: meer ruimte en meer licht! En zoals bekend is er op zaterdag altijd : “Open Atelier”! In de zomer gecombineerd met “Beelden in de tuin” met werk van een tiental kunstenaars. De opening is daarvan is op zaterdag 4 juni 2011.

Komende exposities:
Van 8 t/m 29 januari 2011 Veertig kunstenaars geven bij Kunstuitleen Hellevoetsluis een voorproefje van de jaarlijkse Kunstkijk-route, die op 14, 15, 21 en 22 mei 2011 zal plaatsvinden op Goeree-Overflakkee.
De expositie wordt zaterdagmiddag 8 januari 2011 om 16.00 uur geopend door wethouder B.Tuk uit Goedereede. Wij nodigen U van harte uit hierbij aanwezig te zijn en onder het genot van een drankje en een hapje de expositie te bekijken.
Tijdens het Kunst & Antiek Weekend dat van 27 tot 30 januari plaatsvindt in De Grote Kerk in Naarden-Vesting, komen kunstminnaars weer volop aan hun trekken. Objecten die door de eeuwen heen hun bestaansrecht hebben bewezen staan centraal. Daarnaast zullen nieuwe kunsthandelaren en galeries hun opwachting maken met hedendaagse kunst. In de stand van Galerie Beeldenstorm is mijn werk te zien.
5 maart tot 24 april 2011.
Galerie In De Oude School in Stroe,samen met Jan Jansma en Hein Severijns.
3 juni t/m 26 juni 2011
Art Options: Thematentoonstelling Polderlandschappen
Het Hollandse, Nederlandse, laaglandschap is uniek in de wereld en heeft, mede door de schilderkunst uit voorgaande eeuwen, over de hele wereld bekendheid verworven. Ook veel eigentijdse professionele kunstenaars hebben affiniteit met het landschap. Art Options toont hun verschillende visies op het Hollandse landschap tijdens exposities en online.
In oktober/november is er een tentoonstelling bij Galerie T in Middelburg. De precieze data volgen nog!

Hans Dolieslager

www.artoptions.nl
www.indeoudeschool.nl
www.kunstuitleenhellevoetsluis.nl
www.galerie-t.nl
www.nvdbs.nl


Galerie/Atelier Hans Dolieslager
Pieterstraat 22-24
3252 BL Goedereede
Tel 0187 492069


ps Informatie over Kunstlenen of een Kunstkoopregeling?
Laat mij het weten (info@hansdolieslager.nl). Ik stuur u dan de benodigde informatie toe.